back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με το ντέρμπι της Τούμπας κλείνει το πρόγραμμα της Super League

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συγκεντρώνει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα της Super League. Nωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα και η Ξάνθη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά από την άλλη τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη που έχουν καταφέρει να κάνουν όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί τους, είναι απρόβλεπτα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στις νίκες μετά τη γκέλα με τη Βίντι στο Europa League.

Να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός

Δύο ώρες νωρίτερα, ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση του στο Λουξεμβούργο κόντρα στη Ντουντελάνζ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγώνες χωρίς τρίποντο στη Super League. Αντίπαλός του ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος βρίσκεται μεν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά καίγεται δε για βαθμούς.

Δυνατό παιχνίδι περιμένουμε και στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ακρίτες είναι σε καλή κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ ο “Άγιαξ” της Ηπείρου ακόμα ψάχνεται.

Το πρόγραμμα της 8η αγωνιστικής

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-0
Λαμία-Λεβαδειακός 3-2

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΑΕΚ-Άρης 4-0

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ 1)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports 1)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα