back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τον εμβολιασμό

Διαβάστε επίσης

Στην αρχή της οδού Ερμού, όπου έχει τοποθετηθεί ειδικό σταντ ενημέρωσης με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στο πλαίσιο της εκστρατείας του με κεντρικό σύνθημα «Εμβολιάσου. Προστάτευσε τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, την κοινωνία».

Η δράση αυτή του ΠΦΣ, θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου με τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κέντρο της Αθήνας, και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και συμμόρφωση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και φαρμακευτικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο θέμα του εμβολιασμού, έχει τοποθετηθεί ειδικό “σταντ” ενημέρωσης στην αρχή της οδού Ερμού στο Σύνταγμα. Ταυτόχρονα η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται και από την αναμετάδοση ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων θα συνεχισθεί και σε θέματα που καθημερινά καλείται και μπορεί να διαχειρισθεί ο Φαρμακοποιός, όπως η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή, η καταπολέμηση της παχυσαρκίας, η ενημέρωση του διαβητικού ασθενούς κλπ, σε συνεργασία πάντα και την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.

Κώστας Κορέλλης

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα