back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανελέητος μαίνεται ο πόλεμος της νύχτας

Διαβάστε επίσης

Άλλο ένα επεισόδιο στον ανελέητο πόλεμο της νύχτας, που μαίνεται με αμείωτη ένταση, εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά.

Στόχος, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της νύχτας, γνώριμος των Αρχών για την «πλούσια» δράση του σε υποθέσεις εκβιασμών.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ όταν δύο δράστες που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, πλησίασαν τον 37χρονο στην οδό Κονδύλη 4, στον Πειραιά την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Εικάζεται ότι, τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τουλάχιστον 4 φορές τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το θύμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Λίγη ώρα μετά την απόπειρα δολοφονίας, στην οδό Αιτωλικού, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε ένα βανάκι τυλιγμένο στις φλόγες, και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Εντός του οχήματος εντοπίστηκε και ένα καλάσνικοφ.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί πριν από μερικούς μήνες και έφερε πλαστές πινακίδες.

Αλλά και στο όχημα του θύματος εντοπίστηκε ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα και γι’ αυτό σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ο 37χρονος, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη της αρχές για πολύ σοβαρές υποθέσεις εκβιασμών, ενώ βρίσκεται στις λίστες των υπόπτων για συμβόλαια θανάτου, άλλων πολύ γνωστών ανθρώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 37χρονος κατά το παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με την Κατερίνα Αναγνωστάκη, η οποία στα τέλη Σεπτεμβρίου δολοφονήθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της, στην Κηφισιά. Μια μαφιόζικη επίθεση που και αυτή είχε αποδοθεί από την ΕΛΑΣ στον πόλεμο της νύχτας.

Η 33χρονη είχε δεχθεί πάνω από 15 σφαίρες από καλάσνικοφ και είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού όπου διέμενε στην οδό Δαγκλή.

Στο περιβάλλον του 37χρονου ανήκε κατά πληροφορίες και ο Γιώργος Λίτσας 35 ετών, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε πέσει νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ, έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Από την άλλη πλευρά, η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι, το θύμα της χθεσινής επίθεσης βρίσκεται πίσω από δολοφονίες μελών αντίπαλων ομάδων, όπως για παράδειγμα αυτή σε βάρος του Μανώλη Καραγιάννη τον Ιούνιο στο Παλαιό Φάληρο, χωρίς ωστόσο να έχουν γινεί γνωστά κάποια στοιχεία που να τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα