back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Εισαγγελία Αθηνών η δικογραφία για τον θάνατο του Κ. Κατσίφα

Διαβάστε επίσης

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτήν περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του Κ. Κατσίφα, η κατάθεση ενός αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητας του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητά του.

Αίτημα για να παραλάβει τη σορό του Κ. Κατσίφα κατέθεσε η οικογένεια στην εισαγγελία Τιράνων

Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Βαγγέλη Ιωαννίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ευθύμης Ναυρίδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό για την ταφή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί.

“Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία Βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας”.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα