back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Πολύ αυξημένη η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, στο ρεύμα εξόδου από την Αθήνα. Είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού.

Αντιδράσεις σε φορείς της τουριστικής αγοράς προκάλεσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα πρέπει να εφαρμόσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις όλης της χώρας. Για “πρωτόκολλο το οποίο μετατρέπει τα ξενοδοχεία σε νοσοκομεία” μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 9,84 ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Παναγιώτης Τοκούζης.

Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα ο κλάδος της εστίασης ενώ ελεύθερες θα είναι και οι μετακινήσεις των πολιτών προς όλα τα νησιά της χώρας.

Έως τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το αν θα λειτουργήσουν ή όχι, από την 1η Ιουνίου, τα δημοτικά σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στους 170 ανήλθαν οι νεκροί από κορονοιό στη χώρα μας. Σήμερα, υπέκυψε γυναίκα 91 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, Αγία Βαρβάρα.

“Είναι ντροπή να υιοθετεί κάποιος fake news και να ισχυρίζεται ότι έχει καταληφθεί έδαφος της χώρας του από ξένη δύναμη. Η γελοιότητα συμπορεύεται με την ανευθυνότητα” αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Εξάλλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών καθιστά σαφές πως καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και κάνει λόγο για διασπορά fake news, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα. Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τη δημιουργία του “Μεγάλου Περιπάτου”. Για κάθε οδό, θα υπάρχουν έγκαιρες και αναλυτικές ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για την διευκόλυνση κατοίκων, εργαζόμενων και επισκεπτών της πόλης. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Στην επιτροπή, η οποία διερευνά τις συνθήκες συντριβής του αεροσκάφους των Πακιστανικών Αερογραμμών σε πυκνοκατοικημένη συνοικία του Καράτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, παραδόθηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus, τα οποία εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 97 άνθρωποι, ενώ δύο από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα