back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Λευκή” ισοπαλία για ΠΑΟ και ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

Λίγες αλλά καλές  ευκαιρίες για γκολ  είχε ο Παναθηναϊκός ο οποίος μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Με το 0-0 οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με την ΑΕΚ να χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

“Ήταν ενδιαφέρον αγώνας. Κάναμε μετρημένο ματς. Το πήγαμε το ματς υπό έλεγχο, είχαμε τις φάσεις δεν τα καταφέραμε. Έγινε η προσπάθεια μέχρι τελευταίο λεπτό. Είμαι ευχαριστημένος – όχι από το αποτέλεσμα – αλλά από την εικόνα. Από όλα μαθαίνεις κι από τις άσχημες κι από τις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος μας. Κι απέναντι στον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες, θα οργανωθούμε και θα δώσουμε το 100% μας”, υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

“Χωρίς να μπούμε στο γήπεδο, πήραμε ένα βαθμό. Οπότε είμαι ευχαριστημένος”, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το live του αγώνα: 

Η αρχική ενδεκάδα των “πρασίνων” αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρα, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Μπάρκα, Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλο, Σιμόες, Μάνταλο, Λιβάγια, Μπογέ και Πόνσε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αυστριακός Όλιβερ Ντράχτα, συμπατριώτης του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ. Με βοηθούς τους Stefan kuhr και Andreas Rothman επίσης από την Αυστρία ενώ 4ος είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα.

Ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ για τον Γιάννη Καρακίτσο, τον άνθρωπο που ήταν επί δεκαετίες η “ψυχή” του Απόστολος Νικολαϊδης και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

4ο λεπτό Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Ινσούα κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Χουλτ δεν μπορεί ν’ απομακρύνει με το κεφάλι αποφασιστικά, ο Γιόχανσον κάνει με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα έξω από την εστία του Μπάρκα.

31ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Ο Τσιγκρίνσκι κάνει λανθασμένη μεταβίβαση για τον Γαλανόπουλο – κι αυτός αφαιρέθηκε – ο Δώνης έκλεψε, ο Χατζηγιοβάνης έδωσε στον Μακέντα. Ο Ιταλός έκανε το πλασέ με το δεξί εντός περιοχής, ο Μπάρκας απομάκρυνε.

66ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σουτ του Γιόχανσον,  ο Γαλανόπουλος δεν μπορεί ν’ απομακρύνει. Ο Μπουζούκης με σουτ εντός περιοχής δεν μπορεί να νικήσει τον Μπάρκα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα