back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βασιλειάδης: “Ο Πετρούνιας θα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών”

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της γυμναστικής ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή Sportcity για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε στην Ντόχα.

“Ήθελε καλό χειρισμό ο τραυματισμός του Λευτέρη. Μόνο ο ίδιος μιλούσε για τον τραυματισμό, εμείς σαν ομοσπονδία και μαζί με το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι πετύχαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ίδιο και στους γιατρούς και στον προπονητή του.

Οι Έλληνες της Ντόχα ήταν απίστευτοι. Ήταν γύρω στα 300 άτομα και η έκπληξη ήταν μεγάλη και ευχάριστη για μας. Ένα πέταλο στο γήπεδο ήταν με δικούς μας φιλάθλους και αυτό έκανε εντύπωση και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Εκτός από δύναμη η νίκη είναι και εγκεφαλική. Θέλει να το πιστεύεις. Μετά τις συνεχόμενες νίκες το μυαλό λειτουργεί διαφορετικά. Σου λέει πρέπει να κερδίσω δεν μπορούν να με κερδίσουν.

Στη γυμναστική αρχίζω να πιστεύω ότι θα είναι ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών. Είναι πολύ καλός αθλητής και τον πιστεύει η παγκόσμια κοινότητα και αυτό λέει πολλά”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα