back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κολοσσό

Διαβάστε επίσης

Εκτός προπόνησης ο Γιάνις Στρέλνιεκς, δεν θα παίξει κόντρα στον Κολοσσό την Κυριακή (4/11-16:00) για το Κύπελλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη ενόψει ΟΑΚΑ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με τον τραυματισμό του, με εκείνη την θλάση στον προσαγωγό που τον ενοχλεί από το περασμένο παιχνίδι στη Βιτόρια, κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Λετονός γκαρντ επέστρεψε για λίγα λεπτά στο ματς κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ, αλλά οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να απουσιάσει τόσο από τους αγώνες πρωταθλήματος με Άρη και Ήφαιστο, όσο και από εκείνο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, για την EuroLeague.

Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Λετονός γκαρντ έχει σημαντικό ρόλο στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας, δίνοντας ώθηση τόσο στο κομμάτι της δημιουργίας, όσο και σε εκείνο της επίθεσης.

Ο 29χρονος σουτέρ, λοιπόν, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, δεν συμμετέχει σε εκείνο της ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα (16:00, EΡΤ) της Κυριακής (4/11).

Πλέον, στόχος των Πειραιωτών είναι να ξεκουραστεί ο Γιάνις Στρέλνιεκς και από Τρίτη-Τετάρτη να δοκιμάσει να προπονηθεί (και πάλι) μαζί με τους συμπαίκτες του, ώστε να προσπαθήσει να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την EuroLeague. Η συμμετοχή ενόψει ΟΑΚΑ (ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 21:00) χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΣΕΦ 16.00: Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Σώμος-Τσαρούχα-Ανδρικόπουλος)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Δ. Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός (Καρακατσούνης-Παπαπέτρου-Ψαριανός)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα