Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από τέσσερις σερί ήττες δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αν και πίεσαν τη Λαμία, που έβαλε ένα ακόμα βαθμό στο σακούλι της για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι δύο αντίπαλοι ήταν αρκετά συντηρητικοί στο παιχνίδι τους και θέλησαν πρώτα να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα κι έπειτα να «χτυπήσουν» αν βρουν την ευκαιρία. Ωστόσο κανένας εκ των δύο αντιπάλων δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα να μοιραστούν από ένα βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερες στιγμές από τον ΠΑΣ, χωρίς όμως να έδουν συντριπτική υπεροχή στον αγώνα. Ωστόσο, μετά το 75ο λεπτό ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πίεσε περισσότερο, θέλησε να κλείσει τους γηπεδούχους τους στα καρέ τους όμως δεν βρήκε το «κλειδί» για να ανοίξει την άμυνα της Λαμίας.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στα Γιάννενα, οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν την ομάδα που φέτος δείχνει να είναι ακόμα σε «λήθαργο».

Γήπεδο «Ζωσιμάδων»

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 0-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κάρτες: Σιόντης, Αθανασάκης/ Σαράνοφ, Μπαράλες, Πλιάτσικας

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελίδης, Τσικάρσκι, Μιχαήλ,Τζημόπουλος, Αναστόπουλος, Ντόλοβατς, Σιόντης (70′ Νικολιάς), Λίλα, Βιντάλ (27′ Κάστρο), Αθανασιάδης,Μυστακίδης (62′ Ξύδας)

Λαμία: Σαράνοφ (88′ Μελίσσας), Βάντερσον, Αντζέτζο, Πλιάτσικας, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Σκονδρας, Καραμάνος (92′ Ασίγκμπα), Μπερτόλιο, Επστάιν (77′ Ρόμανιτς), Μπαράλες