back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μυθικό συμβόλαιο της Ρεάλ 1,1 δισ. με την Adidas

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να ντύνεται από την Adidas, η οποία προσέφερε στη «βασίλισσα» το ιλιγγιώδες ποσό του 1,1 δισ. ευρώ για δεκαετή συμφωνία.

Η Ρεάλ μπορεί να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο, να ψάχνει για προπονητή, αλλά όσον αφορά τα οικονομικά της στοιχεία μπορεί να περηφανεύεται πως βρίσκεται στη…στρατόσφαιρα. Ειδικά μετά τη νέα συμφωνία του 1,1 δισ. ευρώ που είναι έτοιμη να υπογραφεί με την Adidas.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ψάχνει πόρους για την ανακατασκευή του Σαντιάγο Μπερναμπέου και φαίνεται πως ήδη στο οικονομικό πλάνο που έχει καταρτιστεί, βρήκε τον καλύτερο συμπαίκτη.Όπως αποκαλύπτει η Marca υπάρχει ήδη έτοιμη μια νέα δεκαετής συμφωνία με την Adidas για τη φανέλα, η οποία θα «τρέξει» από το 2020.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί, θα είναι το συμβόλαιο του αιώνα και θα κάνει τη φανέλα της Ρεάλ την πιο ακριβή παγκοσμίως. Με αυτό θα καταφέρει να διπλασιάσει την ισχύουσα συμφωνία με την γερμανική εταιρεία με την οποία η σχέση της Ρεάλ έχει ξεκινήσει από το 1981.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα