back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένταση στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης – Λογομαχία Σπίρτζη-Δημάρχου

Διαβάστε επίσης

Ο δημόσιος «καυγάς» του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη με τον δήμαρχο Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου σημάδεψε την τελετή εγκαινίων της Υπόγειας Διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών της οδού Αγ. Παρασκευής στη Νέα Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Μενεμένης δήλωσε αγανακτισμένος θεωρώντας ότι ο υπουργός Υποδομών δεν του έδινε τον λόγο για να χαιρετίσει. Ο κ. Σπίρτζης τον κάλεσε να μιλήσει, ωστόσο ο κ. Κυρίζογλου συνέχισε να διαμαρτύρεται και ανεβαίνοντας στο βήμα είπε «δηλαδή, αν δεν διαμαρτυρόμουν, δεν θα μου δίνατε το λόγο;».

Δήμαρχος προς Χρ. Σπίρτζη: «Λες ψέματα»

Όταν έλαβε τον λόγο ξανά ο κ. Σπίρτζης, ο δήμαρχος Μενεμένης τον κατηγόρησε ότι έχει ένα μικρόφωνο μπροστά και δεν σταματάει, και ότι με αυτά που λέει γίνεται προκλητικός. Αμέσως μετά μάλιστα αποχώρησε, λέγοντας στον υπουργό ότι λέει ψέματα.

Τα εγκαίνια του έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης επί της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν δίχως άλλα παρατράγουδα ενώ ο κ. Σπίρτζης δεν σχολίασε τα όσα είπε ο δήμαρχος. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες και να γίνει ασφαλέστερη η κίνηση των πεζών.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα