back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αξιοπρεπής ήττα για την ΑΕΚ με 2-0 από τη Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια φάση αδράνειας ήταν αρκετή για να γραφτεί το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο: ο Τσόσιτς έκανε ένα χαζό πέναλτι στον Λεβαντόφσκι στο 31′ που ο Πολωνός μετέτρεψε σε γκολ για την ομάδα του και το άγχος έφυγε από τα πόδια των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, αν και το παιχνίδι δεν άλλαξε δραματικά εικόνα, η Μπάγερν ανέβασε ρυθμούς και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Μπάρκα πάντως να στέκεται στο ύψος του και να κάνει μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Ήταν ξεκάθαρο πάντως ότι αν και η ΑΕΚ στεκόταν καλά δεν μπορούσε να απειλήσει και όταν έγινε το 2-0 από τον Λεβαντόφσκι το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε οριστικά.

Από το 70ο λεπτό, οπότε και ο Πολωνός διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, ήταν ξεκάθαρο ότι οι δύο ομάδες απλά έμειναν να περιμένουν το τελικό σφύριγμα…

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Μπενφίκα- Αγιαξ 1-1
Η βαθμολογία: Μπάγερν Μονάχου 10, Αγιαξ 8, Μπενφίκα 4, ΑΕΚ μηδέν

ΜΠΑΓΕΡΝ (Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ, Γκορέτσκα, Ναμπρί (87′ Ρενάτο Σάνσες), Ριμπερί (84′ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι (90’+1′ Βάγκνερ).

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (78′ Γκάλο), Σιμόες, Αλέφ (67′ Μοράν), Μάνταλος (80′ Μπογέ), Πόνσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα