back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Αναστασιάδη στην εθνική ομάδα

Διαβάστε επίσης

Αρκετές αλλαγές θα έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα παιχνίδια για το Nations League μετά από τις σχετικές αποφάσεις που έλαβε ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα εκτός βρίσκονται οι Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς κι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μαζί με τους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τάσο Δώνη.

Στον αντίποδα κλήθηκε για πρώτη φορά -όπως αναμενόταν- ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Μπενφίκα, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου (παίρνει τη θέση του Λάζαρου), με τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο τελευταίος παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Τσιμίκα, ο οποίος κλήθηκε στην Ελπίδων για τα μπαράζ με την Αυστρία ενόψει του επόμενου Euro.

Από εκεί και πέρα επέστρεψαν στην Εθνική ο Δημήτρης Σιόβας κι ο Ανδρέας Σάμαρης μετά από 2,5 χρόνια κι επτά μήνες αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:
Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα