back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αήττητος ο Ατρόμητος – Κέρδισε την ΑΕΚ 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Αήττητος στο πρωτάθλημα παραμένει ο Ατρόμητος ο οποίος κέρδισε και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 

Η Ένωση είχε τρία δοκάρια με τους Μάνταλο, Μπακάκη και Μπακασέτα ενώ τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχαν οι Ρισβάνης στο 88΄και Κουλούρης στο 90ο λεπτό.

Η ομάδα του Περιστερίου, έστω και προσωρινά, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ πλέον είναι στο +7 από την ΑΕΚ που απομακρύνθηκε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

“Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα δεν ανταποκρίνεται με το τελικό αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, φάνηκε προς το τέλος η κούραση κάποιων παικτών. Δεν είχαμε φρεσκάδα, κάναμε αλλαγές. Δεν είχαμε επιλογές. Η ομάδα προσπάθησε, πάλεψε. Αλλά, εάν δεν βάζεις εσύ το γκολ, το βάζει ο αντίπαλός σου. Έχει δρόμο ακόμη, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας. Θα παλέψουμε”, δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης .

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης (66’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Άλεφ (76’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια.

Ατρόμητος (4-1-4-1): Μέγερι, Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Κουλούρης (93’ Μούγιακιτς).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα