back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Τη δημιουργία ενός ενός «Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ» ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας προτείνουν από κοινού Γερμανία και Γαλλία, όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου η Άνγκελα Μέρκελ και ο Εμανουέλ Μακρόν, έπειτα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν.

Mόλις δύο είναι τα νέα κρούσματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Στους 165 ανέρχονται οι νεκροί. Έκκληση από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για τις τεράστιες ελλείψεις σε αίμα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 24 ασθενείς ενώ από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν εξέλθει 90 ασθενείς.

«Οι πρώτες δύο εβδομάδες σταδιακής άρσης των περιοριστικων μέτρων έχουν στεφθεί με επιτυχία όσον αφορά στο υγειονομικό σκέλος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος προανήγγειλε εκ νέου την παρουσίαση, εντός των επόμενων ημερών, συνεκτικού σχεδίου για τον τουρισμό το οποίο θα περιλαμβάνει και τα θέματα εργασίας, φορολογίας και ρευστότητας.

Την ομαλή λειτουργία και την καθολική ανταπόκριση στο νέο πλαίσιο μέτρων που είναι αναγκαία για την προστασία από τον COVID στα εμπορικά κέντρα διαπίστωσαν κατά την αυτοψία τους σε εμπορικό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης. Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν στην ιστοσελίδα του σταθμού μας 3w athina984. gr

Ανησυχίες για το μέλλον της ΔΕΗ διατυπώνουν πενήντα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακό κρεσέντο καταστροφολογίας για τη μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία της, χωρίς να προχωρά στις σοβαρές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η ΔΕΗ για να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική.

Με νέες και νέους θα συνομιλήσει σε μισή ώρα ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζοντας το πρώτο live event της πλατφόρμας iSYRIZA.

«Το ΚΚΕ ακούει με προσοχή και συμμερίζεται τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ενδεχόμενο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων. Μας ανησυχούν ιδιαίτερα οι σοβαρές ελλείψεις στην καθαριότητα, αλλά και το γεγονός ότι δύσκολα τα μικρά παιδιά θα ακολουθήσουν τους κανόνες υγιεινής» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την συνάντηση του με αντιπροσωπεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδία.

Στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης η Ελλάδα, με εικόνες από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης που άνοιξε και πάλι για να υποδεχθεί κοινό και τουρίστες. Το χώρο επισκέφθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπουλου με αφορμή το άνοιγμα των αρχαιολογικών χώρων στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων.

Ένα πολύ μεγάλο έργο που αλλάζει όψη στις γειτονιές της Αθήνας και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, βάζει μπροστά πολύ σύντομα ο Δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για την συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση εκατοντάδων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων πεζοδρομίων, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ολιστική βελτίωση των υποδομών της πόλης μας, συνολικού κόστους 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Την επανέναρξη της Super league αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ, στην τηλεδιάσκεψη. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στο διήμερο 6-7 Ιουνίου και οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν πέντε αλλαγές στη διάρκεια ενός αγώνα.

Και ο καιρός,

Γενικά αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα – Θερμοκρασία από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα