back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ 2-2: Έσπασαν καρδιές στο «Μπομπονέρα»

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο 2-2 έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ για τον πρώτο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Χωρίς νικητή έληξε ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες που διεξήχθη στο «Μπομπονέρα». Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τέρμα του Άμπιλα στο 33′. Μόλις ένα λεπτό αργότερα η Ρίβερ Πλέιτ ισοφάρισε χάρη σε γκολ του Πράτο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με την ωραία κεφαλιά του Μπενεντέτο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Boca-River 2-2

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Πράτο πήρε την κεφαλιά σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Ο Μπενεντέτο δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι σε τετ-α-τετ που είχε με τον Αρμάνι και να βάλει μπροστά την Μπόκα, η οποία πίεσε μέχρι τέλους ψάχνοντας το τρίτο γκολ που θα της έδινε τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Boca-River 2-2

O δεύτερος τελικός στην έδρα της Ρίβερ, το «Monumental», είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 22:00.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του τελικού

https://youtu.be/9fbQmrh-bfw

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα