12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Χρηστίδης: “Ζητούμενα η επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛΑΣ και η πολιτική βούληση ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να πάψουν οι Ρουβίκωνες και κάθε λογής “αναρχικές” ομάδες να μπουκάρουν και να χτυπούν”

Διαβάστε επίσης

                                                                                                                                         2018/11/13

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη εξέφρασε εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ στον αντιεισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο για το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Ηλία Κανέλλη.

Ο κ. Χρηστίδης τάχθηκε υπέρ της ταχείας και πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης, καθώς όπως είπε: “Δεν μπορεί η δικαιοσύνη να δρα υπό καθεστώς πιέσεων και εκβιασμών οποιουδήποτε χαρακτήρα, πόσο μάλλον τέτοιου είδους επιθέσεων.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη ύπαρξη ευθυνών από κυβερνητικής πλευράς, ο κ.Χρηστίδης επεσήμανε ότι “κυβερνητική ευθύνη υπάρχει σε σειρά άλλων ζητημάτων γύρω από τη δικαιοσύνη, που δημιουργούνται από δηλώσεις υπουργών όπως ο κ Πολάκης, ο οποίος από το βήμα της ΚΕ έλεγε ότι πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή, λες και είναι αυτός δικαστής, μπας και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές”

Και σημείωσε: “Αυτή η κυβέρνηση, εκτός των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στην οικονομία, πλήττει με τη στάση της τους θεσμούς και τη δημοκρατία”

Ζητούμε να υπάρξουν επιχειρησιακή ετοιμότητα και πολιτική βούληση ώστε η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της και να σταματήσουν οι Ρουβίκωνες και κάθε λογής “αναρχικές” ομάδες να μπουκάρουν και να χτυπούν” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ,που μίλησε ακόμα για “καθαρά πολιτική απόφαση που δεν παίρνουν ο κ Τσίπρας, ούτε και το υπ. Προστασίας του Πολίτη, το οποίο έχει δύο υπουργούς που για τα ίδια θέματα λένε άλλα πράγματα, διότι το μόνο που τους αφορά είναι οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ, την ώρα που η αστυνομία δεν έχει ούτε ασυρμάτους και υπηρεσιακά οχήματα, να κάνει τη δουλειά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το απόλυτα τυχοδιωκτικό κόμμα, το ίδιο και ο κ Τσίπρας ”κατέληξε ο κ Χρηστίδης.

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ        ΚΙΝΑΛ

Εάν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν μπει στην πολιτική αντίληψη που είχαμε από το 2010 η χώρα θα είχε βγει πολύ γρήγορα από τα μνημόνια. Χτυπάμε σήμα κινδύνου και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να πολιτικοποιήσει και να τοξικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου και την ΝΔ να περιμένει να πέσει ως ώριμο φρούτο”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ.: 210 34 11610 – FAX: 210 34 11 397 – e-mail: [email protected]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα