back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος

Διαβάστε επίσης

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β’ Αθήνας θα συμμετέχουν ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος.

Σύμφωνα με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών “σηματοδοτεί τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της”

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, ενώ ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό.

Όπως σημειώνουν στην Πειραιώς οι κύριοι Τατσόπουλος και Πανούτσος “με το γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη”.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα τον Ιανουάριο του 2014 καταγγέλλοντας- όπως τονίζουν στη ΝΔ, “τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, το στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝΕΛ και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας”.

Σύμφωνα με την Πειραιώς η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

Σε ότι αφορά τον Αντώνη Πανούτσο, ο οποίος πολιτεύεται για πρώτη φορά, επισημαίνουν ότι “εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα