back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ. Σημίτης: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω»

Διαβάστε επίσης

«Η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», απαντά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στην εντολή από την οικονομική εισαγγελία να ανοίξουν και να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, καθώς και μελών της οικογένειάς του.

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει», δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. «Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω» σημειώνει και προσθέτει: «Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Η Αρχή έχει ζητήσει, επίσης, το άνοιγμα λογαριασμών των Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Ευάγγελου Μαλέσιου

«Kαθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Χρυσοχοϊδης, κάνοντας λόγο για «παιχνίδια δικαστικών λειτουργών με βάση τις συζητήσεις καφενείου». «Να ξέρουν όμως, ότι αυτό θα τους έρθει μπούμερανγκ, γιατί η ίδια η δημοκρατία με τους νόμους της έχει απαντήσεις», πρόσθεσε.

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελεύθεριο Βενιζέλο», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης.

Ευ. Βενιζέλος: «Aμαύρωση του εμβληματικού προσώπου του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας»

Επίθεση στην κυβέρνηση για το κλίμα πόλωσης που δημιουργεί εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βένιζελος, με αφορμή το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Κώστα Σημίτη. Από το Βήμα της Ολομέλειας, ο κ. Βενιζέλος αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να ξεκινά η συνταγματική αναθεώρηση, μια κορυφαία διαδικασία που προϋποθέτει τη συναίνεση και κάποιοι την ίδια κιόλας μέρα «να αμαυρώνουν το εμβληματικό πρόσωπο που του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας».

Χρ. Βερναρδάκη: «Καλός παίκτης του πινγκ πονγκ…»

«Κάποτε είχε δηλώσει “όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα”. Σήμερα που ήρθε ο ίδιος ο εισαγγελέας, δήλωσε κάτι για “περιστασιακους ενοίκους της εκτελεστικής εξουσίας”!!! Καλός παίκτης του πινγκ-πονγκ…» σχολιάζει στο twitter ο υπουργός Επικρατείας αναφορικά με τη δήλωση Σημίτη.

Ρ. Σβίγκου: Ο Κ. Σημίτης εκφράζει ανενδοίαστα την ιδιοκτησιακή αντίληψη του παλιού πολιτικού συστήματος

«Σε “περιστασιακούς ενοίκους” της εκτελεστικής εξουσίας αναφέρεται ο Κ. Σημίτης και έτσι ανενδοίαστα εκφράζει όλη την ιδιοκτησιακή αντίληψη του παλιού πολιτικού συστήματος για τη χώρα το οποίο υποτιμά τη λαϊκή βούληση» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

Μίνα Μουστάκα – Απόστολος Χονδρόπουλος – Στέλλα Παπαπαμιχαήλ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα