back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άφαντος ο Παϊρότζ-Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ για τα τεκταινόμενα στο Βέλγιο και για τη συμφωνία τους για τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι εξελίξεις στο Βέλγιο με την έφοδο των αρχών στα γραφεία της Μουσκρόν και στα σπίτια τριών διοικητικών στελεχών της, έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στον Παναθηναϊκό. Η Εισαγγελία των Βρυξελών ανακοίνωσε ότι έχει θέσει υπό έλεγχο την Μουσκρόν, της οποίας εμφανίζεται ιδιοκτήτης ο Παϊρότζ, και αναζητεί στοιχεία για τον Πίνι Ζάχαβι για ξέπλυμα “μαύρου χρήματος”.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα εξέδωσε ανακοίνωση και εξήγησε ότι αποσκοπεί να διαπιστώσει εάν ο Ισραηλινός ατζέντης ελέγχει την ομάδα και αν τη χρησιμοποίησε για το “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”.

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Excel Mouscron, στα σπίτια διοικητικών στελεχών της ομάδας και στις έδρες δύο αθλητικών φορέων. Οι έρευνες αποσκοπούν να διαπιστώσουν εάν ξένες υπεράκτιες εταιρίες επέτρεψαν την απόκρυψη του ελέγχου της Μουσκρόν από έναν ατζέντη ποδοσφαιριστών, που φέρει τα αρχικά ΠΖ. Οι αρχές υποπτεύονται ότι η Μουσκρόν χρηματοδοτείται από παράνομα κεφάλαια που διοχετεύονται μέσω off shore εταιριών”.

Το όνομα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει αναφερθεί στην έρευνα, όμως στην ταυτότητα της Μουσκρόν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης και θεωρείται η “βιτρίνα” του Πίνι Ζάχαβι, ενώ θα θεωρηθεί υπεύθυνος για το “μαύρο χρήμα”, εάν αυτό αποδειχθεί.

Άφαντος ο Παϊρότζ

Ο Αλαφούζος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Ταϊλανδό την Τετάρτη, για να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει και κυρίως για τη συμφωνία των δύο πλευρών για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Πιεμπονγκσάντ είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο Βέλγιο και δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμος.

Όπως και να έχει πάντως η κατάσταση, εμπλοκή του Ταϊλανδού σε δικαστική έρευνα, δημιοργεί εμπόδια σε όλες τις δραστηριότητες του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από εδώ και πέρα ουδείς μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις της Εισαγγελίας των Βρυξελών.

Στον Παναθηναίκό μετά από αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις επικρατεί προβληματισμός για το κεφάλαιο Πιεμπονγκσάντ και πάνω απ΄όλα για το οικονομικό μέλλον της ομάδας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα