back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γρηγόρης Ψαριανός: “Δώσαμε στον κόσμο την εντύπωση ότι είμαστε πρόθυμοι φιλο-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και επειδή ο Σπύρος Δανέλλης ξεκάθαρα στηρίζει αυτή την άποψη και λόγω της συνδιαλλαγής μας λίγο ή πολύ”

Διαβάστε επίσης

Κριτικός απέναντι στην κυβέρνηση , αλλά και απέναντι στο ΠΟΤΑΜΙ ήταν ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός,που μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Ηλία Κανέλλη.

Δώσαμε την εντύπωση στον κόσμο ότι είμαστε στη λογική ….να φύγουν οι Καμένοι να μπούνε οι ψημένοι. Οτι είμαστε πρόθυμοι φιλοΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και επειδή ο Σπύρος Δανέλλης ξεκάθαρα στηρίζει αυτή την άποψη και επειδή έχουμε συνδιαλλαγεί λίγο ή πολύ, έχει δοθεί η εντύπωση ότι πραγματικά είμαστε οι πρόθυμοι συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει και είναι καταστροφικό”.

Ο κ. Ψαριανός επεσήμανε ότι “Θα έπρεπε να έχουμε ξεκαθαρίσει από καιρό στο ΠΟΤΑΜΙ, ακόμα από τις δεύτερες εκλογές του 2015, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αυτό το αριστεροδεξιό νταλαβέρι των ψεκασμένων εξουσιομανών, υπάρχει χάος και είμαστε απέναντι.”

Την δημοσκοπική εικόνα του κόμματος, ο κ Ψαριανός την απέδωσε στον συγχρωτισμό με την περιοχή του Τσιπρισμού, όπως είπε. “Η πτώση από ποσοστό της τάξης του 7% στη μονάδα, μέσα σε μια διετία, οφείλεται στον συγχρωτισμό με την περιοχή του Τσιπρισμού” είπε.

Σε ερώτηση για τη θέση του όσον αφορά για το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού κ Σημίτη, επισήμανε: “Εδώ και δύο χρόνια, φαίνεται ο τρόπος, με τον οποίο γίνεται η δαιμονοποίηση πάντων. Χαρακτηριστική η περίπτωση του αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη που είπε ότι πρέπει να βάλουμε μερικούς φυλακή για να πάρουμε τις εκλογές και μετά από δύο ημέρες ζητήθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών του κ Σημίτη”

 

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ.: 210 34 11610 – FAX: 210 34 11 397 – e-mail: [email protected]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα