back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η εθνική ποδοσφαίρου κέρδισε 1-0 τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επικράτησε με σκορ 1-0 της Φινλανδίας στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League και παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησε να σκοράρει με ένα αυτογκόλ στο 25’, αλλά στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και έφτασε στην επικράτηση.

To φιλμ του αγώνα:
2′ Ευκαιρία για την Εθνική Ελλάδας! Ο Μάνταλος κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Πέλκας άφησε την μπάλα, ο Μήτρογλου έκανε το σουτ εντός περιοχής κι ελαφρώς δεξιά, η μπάλα πάνω από την εστία του Χραντέτσκι.

9’Ευκαιρία για τους Φινλανδούς. Ο Πούκι βγαίνει από κανονική θέση από δεξιά, ο Ζέκα δεν μπορεί να τον φθάσει, ο Μανωλάς έχει κάνει κίνηση για να τον καλύψει. Ο επιθετικός της Νόριτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο, αλλά άνοιξε το κοντρόλ. Ο Έλληνας γκολκίπερ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

20′ O Κούτρης κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Χραντέτσκι αποκρούει, αλλά δεν το κάνει σταθερά. Ο Ζέκα δεν μπορεί να βάλει το πόδι του.

25′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πέλκας την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας, ο Χραντέτσκι απέκρουσε. Ο Γκράνλουντ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

40′ Κόρνερ για την Ελλάδα. Ο Παπασταθόπουλος κινείται από τη δεξιά πλευρά, προσπαθεί να κάνει τη σέντρα, η μπάλα κοντράρει.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΕΛΛΑΔΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: 1-0

51′ Ο Τούομινεν με εξαιρετική ντρίμπλα και διασκελισμό “αδειάζει” όλη την ελληνική άμυνα, κάνει κίνηση από δεξιά σε αριστερά, αλλά το σουτ του με το αριστερό δεν ήταν ικανό να νικήσει τον Βλαχοδήμο.

65′ Ο Μάνταλος μπαίνει εντός περιοχής, κάνει το κοντρόλ, αλλά το σουτ που κάνει κοντράρει στον Γκράνλουντ.
80′ Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, ο Κουλούρης πιάνει την κεφαλιά. Η μπάλα δεν έχει δύναμη, μπλοκάρει ο Χραντέτσκι.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΕΛΛΑΔΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1-0

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος – Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κούτρης – Ζέκα, Κουρμπέλης – Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας – Μήτρογλου

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντετσκι – Γκράνλουντ, Αραγιουούρι, Τοΐβιο, Ούρονεν – Λουντ, Καμαρά, Κάουκο, Σόιρι – Πούκι, Τουόμινεν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα