back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε δίλημμα ο Αναστασιάδης για τους 11 με την Φινλανδία

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα απόψε για τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με την Φινλανδία για το Nations League, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει κατασταλάξει για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Αναστασιάδης για την αρχική 11αδα  της Εθνικής ομάδας στην αναμέτρηση με τους Φινλανδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 21:45-OPEN-Cosmotesport, για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League. Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου δεν αποκάλυψε το παραμικρό για τα σχέδια του, δήλωσε αναποφάσιστος, ωστόσο οι δοκιμές που έκανε στην τελευταία προπόνηση δείχνουν μία κατεύθυνση.

Οι σκέψεις του Αναστασιάδη

Πάντως, όσο μπερδεμένος μπορεί να είναι ο 65χρονος τεχνικός η διάταξη που θα κατεβάσει στο παιχνίδι με την Φινλανδία θα είναι 4-2-3-1. Εάν επιχειρήσουμε να τοποθετήσουμε ονόματα σύμφωνα με την χθεσινή προπόνηση, τότε είναι πιθανό να δούμε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο, τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα Κουρμπέλη στα αμυντικά χαφ, Πέλκα Φορτούνη και Μπακασέτα στην τριάδα μεσοεπιθετικά και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Τα ερωτηματικά υπάρχουν στο μυαλό του Αναστασιάδη. Εάν αποφασίσει σύστημα με τριάδα στην άμυνα, θα παίξουν Σιόβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος. Επίσης στη σκέψη του βρίσκεται η περίπτωση να ξεκινήσει τον Πασχαλάκη στο τέρμα. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, μπορεί ο Μήτρογλου να θεωρείται ο βασικός κυνηγός, αλλά η εξαιρετική φόρμα του Κουλούρη, έχει δημιουργήσει προβληματισμό στον Αναστασιάδη για την τελική του επιλογή. Η ώρα του παιχνιδιού με την Φινλανδία πλησιάζει και ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα