back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δύσκολη αποστολή στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην Πόλη με αντίπαλο την Αναντολού Εφές στις 19:30-Novasports 1, για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Με στόχο να τριτώσει τις θετικές του εμφανίσεις, μετά τις σημαντικές νίκες επί Μπουντούτσνοστ και Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη όχι μόνο για να διατηρηθούν σε τροχιά τετράδας, αλλά κυρίως να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στις επόμενες δέκα ημέρες που τους περιμένει αγωνιστικός…Γολγοθάς. Την Κυριακή έχουν μπροστά τους το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ στη διαβολοβδομάδα της Euroleague με δύο συνεχόμενα παιχνίδια, θα παίξει με Μπαρτσελόνα εντός και Μπασκόνια εκτός.

Την τελευταία στιγμή ο Γκιστ

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα αποφασίσει σήμερα για το αν θα βάλει στη 12αδα τον Τζέιμς Γκιστ, που ακολούθησε μεν την αποστολή αλλά ταλαιπωρείται ακόμα από μια κάκωση στη δεξιά φτέρνα. Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί για να είναι έτοιμος για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Αναντολού Εφές είναι πολύ δυνατή φέτος  και διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ της διοργάνωσης και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι, ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ, ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα