back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου

Διαβάστε επίσης

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω  των εορταστικών εκδηλώσεων για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τους παρακείμενους δρόμους στο κτίριο του έως την Πλ. Κάνιγγος,  ενώ το Σάββατο 17/11/2018, οπότε και θα πραγματοποιηθεί  η καθιερωμένη πορεία, θα επεκταθούν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις οδούς Πατησίων, Σταδίου και Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλους  και κάθετους σε αυτές δρόμους.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά.

Επίσης, τροποποιήσεις θα γίνουν στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων κια των τρόλεϊ.

Κλειστοί τρεις σταθμοί του Μετρό

Εν τω μεταξύ, σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας θα μείνουν προσωρινά κλειστοί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., για την ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού κατά τις εκδηλώσεις για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, θα κλείσουν διαδοχικά οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» στις 16:30 και «Σύνταγμα» στις 16:30.

Τα δρομολόγια του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά, αλλά οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις αυτούς σταθμούς, που θα ανοίξουν μετά το πέρας των εκδηλώσεων κι αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα