back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με αλλαγές η Εθνική κόντρα στην Εσθονία

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στις 21.45 την Εσθονία στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να αλλάξει πολλά πρόσωπα και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά με το σύστημα όμως να μένει ως έχει, δηλαδή 4-2-3-1.

Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα της Εθνικής ενδεχομένως να έχει μία ή δύο αλλαγές. Στα αριστερά πιθανόν θα ξεκινήσει ο Γιαννούλης, στο κέντρο της άμυνας την θέση του Μανωλά θα πάρει ένας εκ των Λαμπρόπουλος και Ρισβάνης εκτός και αν μείνει εκτός και ο “Πάπα” και τότε θα αγωνιστούν και οι δυο τους. Στα δεξιά τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης ή ο Μπακάκης.

Στον άξονα, ο Ανδρέας Σάμαρης θα ξεκινήσει και το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει τον Μπουχαλάκη μαζί του καθώς ο Ζέκα μπορεί να “πάρει” ανάσες. Στα πλάγια αναμένεται να ξεκινήσουν ο Νίκος Μασούρας και ο Γιώργος Καρέλης με τον Τάσο Μπακασέτα να παίρνει τον ρόλο του “δεκαριού”. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος θα πάρει την θέση του Μήτρογλου για την σημερινή αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του ομίλου μας

Β’ Όμιλος

-Ουγγαρία-Φινλανδία 18/11, 21:45

-ΕΛΛΑΔΑ-Εσθονία 18/11, 21:45

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φινλανδία  12

Ελλάδα  9

Ουγγαρία 7

Εσθονία  1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα