back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φουλ για μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά την νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά και τις κακές εμφανίσεις στην Euroleague το τελευταίο διάστημα, είναι έτοιμος για μεταγραφική προσθήκη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει δώσει την έγκριση του για την απόκτηση ενός ακόμη οργανωτή στην περιφέρεια του Ολυμπιακού με το ενδιαφέρον να στέφεται στην αγορά των ΗΠΑ. Εξάλλου ο Μπλατ έχει τεράστια εμπειρία και γνώση της συγκεκριμένης…δεξαμενής παικτών, καθώς έχει ανακαλύψει και αναδείξει πολλούς παίκτες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, σε όσες ομάδες εργάστηκε στην Ευρώπη.

Ξεψαχνίζουν τις ΗΠΑ

Ο  Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ψάχνει για οργανωτή και στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ από την τις ΗΠΑ. Ο Μπλατ έχει πάρει το «πράσινο φως» των αδερφών Αγγελόπουλων για την κίνηση αυτή και ήδη βλέπει παίκτες που αγωνίζονται στην G League του ΝΒΑ. Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα φτάσει τους 7 ξένους και θα πρέπει η ένας από αυτούς θα πρέπει να δηλωθεί μόνο για την Euroleague. Εκτός κι αν το νέο απόκτημα δηλωθεί μόνο για την Ευρώπη, οπότε το ρόστερ της Ελλάδας θα μείνει όπως είναι.

Οι όποιες κινήσεις και τελικές αποφάσεις αναμένονται για μετά την Παρασκευή καθώς υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την Euroleague, την Τρίτη με την Μπάγερν στο Μόναχο και την Πέμπτη με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα