back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εν αναμονή του συστήματος πυρανίχνευσης

Διαβάστε επίσης

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας των πυλών στις γραμμές 1,2,3 παρατηρείται το φαινόμενο των ανοικτών πυλών σε κεντρικούς σταθμούς της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ.

Συνέπεια αυτού είναι η οικονομική αιμορραγία της ΣΤΑΣΥ καθώς οι επιβάτες θεωρούν ό,τι η διέλευση από τους συγκεκριμένους σταθμούς είναι δωρεάν. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ο εγκλωβισμός των πολιτών όταν προσπαθούν να εξέλθουν από σταθμό με κλειστές πύλες και να ταλαιπωρούνται επιπροσθέτως.

Αρκετοί από εκείνους που συναντήσαμε ανέφεραν ότι ακολουθούν το παράδειγμα των τσαμπατζήδων και εξοικονομούν χρήματα με την άδεια της Πολιτείας. Κάποιοι πάλι έχουν βρει σαν δικαιολογία να μη χτυπάνε την κάρτα ή το εισιτήριο λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνουν αν γίνεται επικύρωση.

Οι εργαζόμενοι από την πρώτη στιγμή έχουν όπως μας τόνισαν σταθμάρχες στον Πειραιά και στην Ομόνοια έχουν επισημάνει τα προβλήματα από τη δυσλειτουργία και έχουν αναφερθεί εκτενώς στις συνέπειες του ελλιπούς προγραμματισμού.

Στον αντίποδα η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο σύστημα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία λόγω μη σύνδεσης του με το αντίστοιχο σύστημα πυρανίχνευσης που απαιτείται.

Δέσποινα Μπαρδάκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα