back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τίτλοι Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Εντείνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή τη σκανδαλολογία. Για συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝ.ΑΛ. εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει λόγο το Μαξίμου, σχετικά με την κατάθεση αναφοράς, το πρωί, από βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Oι βουλευτές ζητούν απαντήσεις για την πορεία της υπόθεσης του C4i και τις ευθύνες των κ.κ. Παυλόπουλου, Πολύδωρα και Μαρκογιαννάκη.  

“Mε έκπληξη και θλίψη διάβασα την ανακοίνωση του Μ. Μαξίμου, που προσπαθεί να εμπλέξει τον ΠτΔ με θράσος στις πολιτικές του σκοπιμότητες. Αυτοί διαπράττουν θεσμικό ατόπημα, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε παραθεσμικό σύστημα που πλήττει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία”, σχολίασε, πριν από λίγο, η Φώφη Γεννηματά στο Open TV.  

Στο μεταξύ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής και όλον το φάκελο για την υπόθεση της Siemens, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είχαν τεθεί υπόψιν του Κοινοβουλίου όλα τα στοιχεία για την υπόθεση του C4i.  

Την ίδια ώρα, η δικογραφία για την υπόθεση του C4i  παίρνει τον δρόμο για τη Βουλή, καθώς ο εφέτης ειδικός ανακριτής προσέκρουσε σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες πολιτικού προσώπου,  πρώην υπουργού, μέλος του ΚΥΣΕΑ.

Πλεόνασμα 3,6% του ΑΕΠ και ελαφρύνσεις άνω των 900 εκ. ευρώ προβλέπει ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός. Οι φετινές εισπράξεις από τις ιδιωτικοποιήσεις υπολογίζονται στα 2,1 δις ευρώ και στο 1,5 δις το 2019.   

Ανοιχτό αφήνει ο Νίκος Παππάς, το ενδεχόμενο να καταργηθεί το μέτρο της μείωσης του αφορολόγητου. Επιφυλάξεις από την αντιπολίτευση. 

Στο Eurogroup του Δεκεμβρίου η συζήτηση για τη διαδικασία επιβολής κυρώσεων στην Ιταλία, μετά την εκ νέου απόρριψη του προϋπολογισμού της, δήλωσε ο Μάριο Σεντένο.  

Διενέργεια διοικητικής έρευνας από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι σε χάρτες στα ημερολόγια του 2019 η FYROM αναφέρεται ως “Μακεδονία” και το ψευδοκράτος ως “Βόρεια Κύπρος”.  

Στην Πυροσβεστική και την Περιφέρεια Αττικής επιρρίπτει τις ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, στο υπόμνημα του προς τους εισαγγελείς πρωτοδικών.  

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 8 κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στους περισσότερους απαγορεύτηκε να προσεγγίζουν τα Εξάρχεια.  

Δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.  

Ισόβια κάθειρξη σε 74 άτομα στην Τουρκία, για τον ρόλο που διαδραμάτισαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, τον Ιούλιο του 2016. 

Τη Μπαρτσελόνα υποδέχεται, αυτήν την ώρα, ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.  

Λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική. Mέγιστη θερμοκρασία 21 βαθμοί Κελσίου – 18 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στο Γκάζι.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα