back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παππάς: Παραδοσιακά περνάμε δύσκολα στη Βιτόρια

Διαβάστε επίσης

O Νίκος Παππάς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας σούτινγκ γκαρντ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Μπασκόνια και τις δυσκολίες του τονίζοντας:

«Είχαμε κάποιες βασικές σταθερές με την Μπαρτσελόνα. Η Μπασκόνια είναι ομάδα με νέο προπονητή. Δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της. Οι παίκτες θα έχουν έξτρα διάθεση να δείξουν καλό πρόσωπο. Παραδοσιακά περνάμε δύσκολα στην Βιτόρια ενώ είναι και η κούραση από την χθεσινή αναμέτρηση.

Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά κρατήσαμε μια ταλαντούχα ομάδα χαμηλά. Αν έχουμε συγκέντρωση και διάθεση μπορούμε να σταματήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όταν θεμελιώνεται μία άσχημη κατάσταση να κερδίσουμε εκτός έδρας είναι φανερό και αυτονόητο ότι μας επηρεάζει.

Αν με το καλό κερδίσουμε θα πάμε με άλλη διάθεση. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο χέρι μας είναι. Η ψυχολογία είναι διαφορετική γιατί στο ΟΑΚΑ έχουμε 20.000 κόσμο και έξω μία ατμόσφαιρα και τον κόσμο εναντίον σου. Διαθέτουμε όμως την ποιότητα, το ταλέντο και την εμπειρία να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα