back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πασκουάλ: Δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στη Μπασκόνια

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και ο Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζει πολύ καλά πως θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή της ομάδας του.

«Πρώτα από όλα, είναι καλύτερα τα πάντα μετά από μία νίκη. Είναι πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Περάσοβιτς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και γνωριζόμαστε. Μπορούσε να κερδίσει η Μπασκόνια την Μιλάνο» δήλωσε ο Καταλανός προπονητής κατά την αναχώρηση της αποστολής και πρόσθεσε:

«Την περιμένουμε επιθετική και σκληρή στην έδρα της. Έχει ποιότητα, πολλές λύσεις καλούς δημιουργούς, σουτέρ. Πάντα είναι δύσκολα εκεί στο γήπεδό της. Δύσκολο παιχνίδι.

Θα πάμε εκεί να παίξουμε το πλάνο μας. Θα κοιτάξουμε τις πιθανότητές μας και το παιχνίδι μας. Συμβαίνει πολλές φορές τα τρία χρόνια να έχει η άλλη ομάδα νέο προπονητή εναντίον μας. Πιστεύω ότι ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ισπανία. Σέβομαι και τον Περάσοβιτς.

Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, έχει δικό του στυλ παιχνιδιού και ποιότητα. Είναι λογικό να αλλάζεις λίγο το πλάνο. Στην Βιτόρια αν δεν παίζει καλή άμυνα κάνεις λάθη και έχεις πρόβλημα. Πρέπει να ελέγχεις τα λάθη για να έχεις τύχη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα