back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων για τα δημοσιεύματα για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο

Διαβάστε επίσης

Στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων θα λειτουργήσει τη φετινή εορταστική περίοδο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο με τίτλο «Η Επέλαση των Ξωτικών».

Η εταιρεία παραγωγής του Χριστουγεννιάτικου πάρκου επιλέχθηκε μετά από ανοιχτή διαδικασία, και έχει περιλάβει στο πρόγραμμά της πολυάριθμες εκδηλώσεις όπως μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα, εκδηλώσεις σχετικές με Χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις, και παιχνίδια.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει κάθε τυχόν απαιτούμενη γνωστοποίηση και να λάβει κάθε τυχόν απαιτούμενη άδεια, ώστε το πάρκο να λειτουργήσει νόμιμα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί στη Τεχνόπολη ανάλογα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα και η εταιρεία παραγωγής λάμβανε τις σχετικές άδειες από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων χωρίς ουδέποτε να ανακύψει αμφισβήτηση σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία τους στο χώρο.

Η Τεχνόπολη συνεχίζει να μεριμνά για την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών στους επισκέπτες του χώρου, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που την έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς προορισμούς της Αθήνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα