back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στη Βιτόρια για ένα μεγάλο διπλό

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βιτόρια με αντίπαλο την Μπασκόνια για την 9η αγωνιστική στην Euroleague, με στόχο να πάρει ένα μεγάλο εκτός έδρας διπλό.

Δύο ημέρες μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός (5-3) καλείται να ξεπεράσει απόψε 21:30-Novasports 2 το εμπόδιο της Μπασκόνια (2-6). Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν χωρίς προβλήματα στην Βιτόρια και θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την 4η νίκη σε 5 αναμετρήσεις με την βασκική ομάδα την τελευταία τριετία. Το κυριότερο όμως, θα προσπαθήσουν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη σε μία δύσκολη έδρα, προκειμένου να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερη ψυχολογία, κάθε φορά που παίζουν μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του ακριβώς την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά στην άμυνα, έναταση και συγκέντρωση, όπως έκαναν στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα. Εάν αυτά τα στοιχεία ακολουθηθούν και ταυτόχρονα βελτιωθεί η ευστοχία στην επίθεση, οι πιθανότητες για νίκη θα πολλαπλασιαστούν.

Από την άλλη  Μπασκόνια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Προέρχεται από την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στη διοργάνωση, στο ντεμπούτο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο, ενώ από απουσιάζει, λόγω τραυματισμού, ο Γκρέιντζερ, έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την Μπασκόνια για τη συνέχεια της στην διοργάνωση και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει πολύ για να φύγει νικητής από τη Βιτόρια.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα