back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Καμίνης: «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η πιο ανεύθυνη κυβέρνηση όλων των εποχών»

Διαβάστε επίσης

Bολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε απο τη Σύρο ο δήμαρχος ΑΘηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, κάνοντας λόγο για την πιο «ανεύθυνη κυβέρνηση όλων των εποχών, καθώς έριξε -όπως είπε- στο πολιτικό παιχνίδι τρία μείζονος σημασίας ζητήματα, την αναθεώρηση του Συντάγματος, το μακεδονικό και τις σχέσεις κράτους – εκκλησίας, με μόνο στόχο τη δημιουργία πολιτικής πόλωσης και πρόσκαιρων εντυπώσεων».

«Τον κ. Τσίπρα τον νομιμοποίησε πολιτικά ο κ. Σαμαράς με τα Ζάππεια» τόνισε ο κ. Καμίνης σημειώνοντας ότι «οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι’ αυτό».

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη αναπτυξιακή και κοινωνική πρόταση που ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά είναι αναπτυξιακό μέτρο, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχιση της οικονομικής ασφυξίας θα είναι καταστροφική για την οικονομία.

Αναφερόμενος στη συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι είναι σημαντικό να διασφαλισθεί ο σταθερός εκλογικός κύκλος της 4ετίας και η μη διάλυση της Βουλής για ασήμαντες αφορμές, όπως επίσης και η κατάργηση της προνομιακής ρύθμισης για τις ποινικές ευθύνες υπουργών και την ασυλία των βουλευτών.

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιμένει δογματικά στο άρθρο 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τονίζοντας ότι «για το Κίνημα Αλλαγής σημασία και προτεραιότητα έχει το δημόσιο πανεπιστήμιο, απέναντι σε όσους ανέχονται την υποβάθμισή του και αδιαφορούν. «Καλά σχολεία, καλά νοσοκομεία, αποτελεσματική δημόσια διοίκηση» αυτό είναι το μέλημά μας, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα