back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σημαντική νίκη Ολυμπιακού στο Περιστέρι, 1-2 τον Ατρόμητο

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου πέτυχε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 1-2, για την  11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Τη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” έδωσε ο Βούκοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το σκορ του αγώνα είχε ανοίξει στο 43ο λεπτό ο Κουλούρης για τον Ατρόμητο, ενώ το 1-1 για τον Ολυμπιακό έκανε ο Καμαρά έξι λεπτά αργότερα.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν όλοι μαζί με τον προπονητή τους, Πέδρο Μαρτίνς.

Με τη νίκη τους αυτή οι “Πειραιώτες” παρέμειναν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ μειώνοντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (80′ Νάτσος), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού (62′ Ενσικουλού), Μπρούνο (71′ Μανούσος), Κουλούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Νάτχο (46′ Φορτούνης), Ναουέλ (73′ Φετφατζίδης), Ποντένσε (77′ Γκερέρο), Μάνος.

Το live του αγώνα:

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Μπρούνο, Κουλούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Νάτχο, Ναουέλ, Ποντένσε, Μάνος.

Διαιτητής είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου.

1ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Νάτχο βγάζει για τον Ναουέλ, ο οποίος βγαίνει από αριστερά, γυρίζει την μπάλα κι ο Καμαρά από το ύψος του πέναλτι αστοχεί.

7ο λεπτό Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε από τη δεξιά πλευρά βγάζει μόνο του τον Μάνο, αυτός μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, προσπαθεί να πλασάρει, ο Καρασαλίδης τελευταία στιγμή βάζει το πόδι του και παραχωρεί κόρνερ.

20ο λεπτό Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική μπαλιά από τον Νάτχο κεντρικά για τον Ποντένσε, ο οποίος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Ο Πορτογάλος κάνει τη σέντρα, ο Μάνος με τη μία το βολέ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έξω.

43ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο: Ο Μπρούνο από δεξιά γυρίζει εντός περιοχής στον Μπουσούλατζιτς, ο Βόσνιος κάνει το σουτ προ του Βούκοβιτς, ο Ζοζέ Σα απομακρύνει αρχικά κι ο Κουλούρης με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κι ανοίγει το σκορ.

Ημίχρονο: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0 

49ο  λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό : Ωραία εκτέλεση του Φορτούνη, η μπάλα περνά από τον Βούκοβιτς, ο Καμαρά στο δεύτερο δοκάρι με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει.

58ο λεπτό Δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κι αποβολή για τον Μπουσούλατζιτς. Με παίκτη λιγότερο συνεχίζει ο Ατρόμητος.

62ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μάντσον κάνει το σουτ, ο Ζοζέ Σα αποκρούει ασταθώς, ο Κουλούρης κάνει την προβολή στο ριμπάουντ, η μπάλα λίγο έξω.

93ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό : Ωραία εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Καρασαλίδης στέλνει την μπάλα άθελά του προς τα πίσω, ο Βούκοβιτς στο δεύτερο (δεξί) δοκάρι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικό σκορ: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα