back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σήμερα ο τελικός μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς

Διαβάστε επίσης

Για σήμερα το βράδυ στις 22:00, μετατέθηκε ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Η Conmebol, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής, αποφάσισε την αναβολή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, αφού δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Η Μπόκα, όπως ήταν λογικό, δεν ήθελε να αγωνιστεί, αφού οι ποδοσφαιριστές της βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και, μάλιστα, δύο με τρεις εξ αυτών έχουν τραυματιστεί, με τον αρχηγό Πάμπλο Πέρες να αποκτά πρόβλημα στον κερατοειδή του αριστερού ματιού, από θραύσματα από τα σπασμένα γυαλιά του πούλμαν.

Νωρίτερα, οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της «μισητής» αντιπάλου και μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος. Οι οπαδοί της Ρίβερ πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα, καθώς περνούσε ανάμεσά τους, ενώ έριξαν ακόμα και σπρέι πιπεριού στα μέλη της αντίπαλης αποστολής.

Παράλληλα, επικράτησε αρκετή ένταση γενικότερα εκτός του Monumental, ενώ έπεσαν και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπνεύσουν καλά οι ποδοσφαιριστές, αλλά και πολλοί οπαδοί, που βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο.

Η Μπόκα, έπειτα από όλα αυτά, ζητούσε να αναβληθεί ο τελικός.

Τελικά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Conmebol ανακοίνωσε την αναβολή του και τη μετάθεσή του για το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00 (ώρα Ελλάδας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος τελικός (2-2) αναβλήθηκε κατά μια ημέρα λόγω έντονης βροχόπτωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα