back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση Γ. Καμίνη στον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Φρ. Τίμερμανς για λαϊκισμό, προσφυγικό και κλιματική αλλαγή

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών και των Πόλεων στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων  Γιώργος Καμίνης, κατά την ακρόαση από το σώμα του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπροέδρου της Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς.

Ο κ. Καμίνης στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στα ζητήματα της έξαρσης του λαϊκισμού στην Ευρώπη, στο κράτος δικαίου και τους θεσμούς, την κλιματική αλλαγή και το προσφυγικό και τόνισε ότι συμφωνεί με τη θέση του κ. Τίμερμανς για αποφασιστική στάση απέναντι στον λαϊκισμό και την άκρα δεξιά. Ο δήμαρχος Αθηναίων ρώτησε τον υποψήφιο του κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Δημοκρατών κ. Τίμερμανς, πως πρέπει να διαμορφωθεί μία πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων στα ζητήματα αυτά.

Ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Δημοκρατών για την προεδρία της Κομισιόν, σχολιάζοντας την παρέμβαση του κ. Καμίνη, τόνισε ότι «ο μόνος τρόπος να πείσουμε τους Ευρωπαίους πολίτες είναι αν πιστέψουν ότι το να προστατεύουμε μία ανθρώπινη ύπαρξη δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δική τους ασφάλεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα