back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τέλος και ο Μαντζουράκης από τον Απόλλωνα

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Μαντζουράκης πληρώνει το «μάρμαρο» για την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και την αδυναμία του Απόλλωνα να καταστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας ψάχνει να βρει το δρόμο του από το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 5-1 και προχωρούν σε νέα αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Γιάννης Μαντζουράκης αποτελεί παρελθόν. Είναι ο τρίτος προπονητής που φεύγει από τον Απόλλωνα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης από τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Κόντη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννης Μαντζουράκη. Ο κ. Μαντζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Μαντζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Ηλεκτρική…καρέκλα ο πάγκος του Απόλλωνα

Αυτό που τελικά μέτρησε στην τελική απόφαση είναι ότι επί των ημερών του η ομάδα δεν έδειξε δείγματα βελτίωσης. Ο έμπειρος τεχνικός «μάζεψε» λίγο την ομάδα, όμως η εικόνα της παρέμεινε προβληματική. Πάντως οι ευθύνες βαραίνουν και την διοίκηση καθώς η εικόνα που παρουσιάζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά από έντεκα αγωνιστικές, δεν αρμόζει σε ομάδα που συμμετέχει στην Superleague.

Μετά τον Ισμαέλ, τον Μοντεαγούδο, τώρα ο Μαντζουράκης. Αν προσθέσουμε και τον υπηρεσιακό Λευτέρη Βελέντζα που είχε την ευθύνη της ομάδας για ένα παιχνίδι, αυτό με τον Λεβαδειακό, τότε φτάνουμε αισίως στον αριθμό των τεσσάρων προπονητών που έχουν καθίσει φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα. Και έπεται συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα