back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευ. Βενιζέλος: «Fake news όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 86»

Διαβάστε επίσης

«Κάνετε συνταγματική αναθεώρηση με πολιτικό κυνισμό και χωρίς ηθικό έρεισμα. Ετσι αναθεώρηση του Συντάγματος δεν γίνεται», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην παρέμβαση του στην διακοινοβουλευτική επιτροπή, όπου συζητείται η πρόταση για την αναθεώρηση των άρθρων 62 και 86.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπερασπίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 86 που έγινε επί υπουργίας του το 2001 και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι τα fake news γύρω από την χρήση του άρθρου και τα προβλήματα που προκαλεί τα έχει καλλιεργήσει κατά κύριο λόγο εκείνος.

Θύμισε δε τη στάση των άλλων κομμάτων στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, λέγοντας ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ και του τότε Συνασπισμού απείχαν και δεν έμειναν στην αίθουσα, είτε να καταψηφίσουν το άρθρο, είτε να ψηφίσουν παρόν. «Είχαν ψηφίσει όλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μαζικά εκτός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη» είπε, ενώ αναφερόμενος στην στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ είπε ότι τότε είχαν ψηφίσει πανηγυρικά και ο κ. Καμμένος και ο κ. Σγουρίδης και η Κόλλια – Τσαρουχά.

Επίσης ο κ. Βενιζέλος συμπλήρωσε ότι κατά την αναθεώρηση του 2008 κανείς δε ζήτησε να αλλάξει το άρθρο 86.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα