back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Παρί πήρε το ντέρμπι του 3ου ομίλου-Κίνδυνος αποκλεισμού για την Λίβερπουλ

Διαβάστε επίσης

Η Παρί σεν Ζερμέν νίκησε το ντέρμπι της αγωνιστικής τη Λίβερπουλ με 2-1 και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στη φάση των “16” του Champions League, με τους κόκκινους να κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

Στο Παρίσι, κοντραρίστηκαν τα δύο… θήρια του 3ου ομίλου με το φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει για τον ηττημένο. Οι Παριζιάνοι μπήκαν ιδανικά στο ματς όταν μετά από μια αδράνεια της άμυνας της Λίβερπουλ, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή και ο Μπερνάτ άνοιξε το σκορ. Στο 37’ οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν ιδανικά, βρήκαν την άμυνα την Λίβερπουλ ψηλά στη σέντρα και ο Νεϊμάρ έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Κλοπ, σκόραραν στο 45+1’ με πέναλτι του Μίλνερ, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουμε ένα καυτό δεύτερο ημίχρονο, αφού η ήττα δεν συνέφερε κανέναν.

Παρόλα αυτά όμως η Λίβερπουλ στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών.Αντιθέτως η πολύ πιο… προσεκτική Παρί δεν ανοίχτηκε πολύ αλλά έχασε τρεις καλές φάσεις για το 3-1. Ο Μαρκίνιος σκόραρε στο 47’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 70’ με τον Άλισον να τον σταματά. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει άλλη μια φορά στο φάουλ του Νεϊμάρ για να κρατήσει τελικά το 2-1.

Πλέον η Παρί για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα με παράλληλη νίκη της Λίβερπουλ. Αν η Παρί νικήσει στην 6η αγωνιστική τους Σέρβους, η Λίβερπουλ έχει ελπίδες πρόκρισης μόνο αν νικήσει καθαρά τη Νάπολι, χωρίς να δεχτεί γκολ από τους Ιταλούς.

Παρί σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Κιμπέμπε, Κέρερ, Ντι Μαρία (65΄Αλβες), Βεράτι, Καβάνι (65′ Μότινγκ), Νεϊμάρ, Μπαπέ (85′ Ραμπιό)

Λίβερπουλ: Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Μίλνερ, (77′ Σακίρι) Βαϊνάλντουμ (66′ Κεϊτά), Χέντερσον, Φιρμίνο (71′ Στάριτζ), Σαλάχ, Μανέ

Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο

Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-1

Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας 3-1

Η βαθμολογία
1. Νάπολι 9 (7-4)
2. Παρί Σεν Ζερμέν 8 (13-8)
3. Λίβερπουλ 6 (6-4)
4. Ερυθρός Αστέρας 4 (4-13)

Επόμενη αγωνιστική:

Λίβερπουλ-Νάπολι (11/12,22:00)

Ερυθρός Αστέρας-Παρί Σεν Ζερμέν (11/12,22:00)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα