back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπλατ: «Κοιτάζουμε την αγορά για την απόκτηση παίκτη»

Διαβάστε επίσης

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ερευνά την μεταγραφική αγορά για να είναι έτοιμος, αλλά άφησε ερωτηματικά το αν θα γίνει άμεσα κάποια προσθήκη.

«Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως συνεχώς και συνειδητά κοιτάζουμε την αγορά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση και κάποιες ανάγκες, οπότε πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για κάθε ευκαιρία. Από αυτή την άποψη είμαστε στην αγορά οπωσδήποτε. Το αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσθήκη θα το δούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Για το ματς με την Μπουντούτσνοστ είπε: «Σίγουρα η Μπουντούτσνοστ είναι σε καλή φόρμα και παίζει καλό μπάσκετ, αλλά το ίδιος κι εμείς. Έχουμε καλό ρυθμό και μομέντουμ αυτή τη στιγμή και θα δούμε πώς θα τα βγάλουν πέρα οι δύο ομάδες μεταξύ μας και ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Το επίπεδο κάθε ομάδας στην Ευρωλίγκα είναι πολύ ψηλό και η ανάγκη να είσαι προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος είναι μεγάλη σε κάθε ματς. Αυτή είναι η πρόκληση και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς οι προπονητές. Να έχουμε τους παίκτες μας έτοιμους και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται πάντα, αλλά όσες περισσότερες φορές το κάνεις, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις».

Απαντώντας σε όσους θεωρούν πως το αυριανό ματς είναι εύκολο, είπε: «Θα σας έλεγα να ρωτήσετε το ίδιο πράγμα στον κόουτς Ιτούδη ή στην Μπασκόνια. Και οι δύο θα σας έλεγαν πως είναι ανόητο να προσεγγίσεις έτσι το παιχνίδι».

Σχετικά με την επάνοδο του Δημήτρη Αγραβάνη επισήμανε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της διαδικασίας επανένταξης του Δημήτρη. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά ήταν ένα καλό πρώτο βήμα και είμαστε ευχαριστημένοι. Το πιο σημαντικό μετά από τον συγκεκριμένο τραυματισμό είναι να δώσεις χρόνο και να ακολουθήσεις τη διαδικασία. Είναι στο τέλος της διαδρομής και πρέπει να είναι λίγο προσεκτικός και να συνεχίσει να δουλεύει σωστά».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα