13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στο Μπουένο Άιρες

Διαβάστε επίσης

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθούν την 1η Δεκεμβρίου στο Μπουένος Άιρες, στα πλαίσια της συνάντησης των ηγετών της G20. Αυτό αναφέρουν δύο ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Reuters και RIA Novosti, επικαλούμενες πηγές κοντά στα επιτελεία των δύο ηγετών.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο μετέδωσε πως η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Park Hyatt Hotel Buenos Aires και θα προγραμματίζεται να διαρκέσει περισσότερο από δύο ώρες.
Οι συνομιλίες των δύο ηγετών θα γίνουν στο περιθώριο της G20 που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής στις 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου.
Θυμίζουμε πως η συνάντηση των δύο ηγετών προετοιμάστηκε από ανώτατα στελέχη των επιτελείων των δύο ηγετών στην Μόσχα και την Ουάσιγκτον και διήρκησε περίπου έξι μήνες.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά το επεισόδιο στο Κερτς, είχε δηλώσει πως η συνάντηση πιθανόν να μη γίνει, προφανώς όμως άλλαξε γνώμη, καθώς δήλωσε στη συνέχεια πως περιμένει από το Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας του λεπτομερή έκθεση σχετικά με το περιστατικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα