back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπουντούτσνοστ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Euroleague και καλείται να κάνει ο ίδιος εύκολο το έργο του στο ΣΕΦ.

Μετά το θρίαμβο επί της Ρεάλ το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ ίσως να φαντάζει εύκολο. Όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο παρκέ από τον Ολυμπιακό το βράδυ στις 21:30-Novasports 1 στο ΣΕΦ. Εξάλλου το πάθημα και η πρώτη ήττα της ΤΣΣΚΑ στο Μαυροβούνιο, είναι το καλύτερο μάθημα για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θέλει στο πρώτο τρίτο του μαραθωνίου της κανονικής περιόδου να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 6-4 απέναντι στην πρωτάρα της διοργάνωσης. Το γεγονός πάντως πως η Μπουντούτσνοστ κέρδισε τα δύο από τα τρία της τελευταία παιχνίδια στην έδρα της με ομάδες όπως η Μπασκόνια και η ΤΣΣΚΑ, πρέπει να τον κρατά σε εγρήγορση.

Τελευταία αγωνιστικά νέα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Άξελ Τουπάν. Διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος στην Euroleague θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Στον αντίποδα ο Τζίκιτς έχει να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σεάντ Σέχοβιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Πέταρ Πόποβιτς και Φίλιπ Μπάροβιτς πήραν άδεια για να ενσωματωθούν στην εθνική Μαυροβουνίου, που έπαιζε χθες με τη Ρίγα στη Λετονία και σήμερα θα φτάσουν στην Αθήνα, για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα