13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Τσέλσι, λόγω και της κόκκινης του Χατσερίντι στο 7’, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε ότι μπορούσε να είναι πιο μεγάλο το σκορ.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν φανέρωσε τις πραγματικές της δυνατότητες και… υπενθύμισε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το τι κρατάει από το ματς με την Τσέλσι: «Αυτό το παιχνίδι, δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη δυνατότητα πρόκρισης της ομάδας. Αυτό θα κριθεί σε δύο εβδομάδες. Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Λαμία, πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα και μετά ένα ακόμη, ενώ στη συνέχεια έρχεται και το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στην έδρα μας.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο, επειδή μείναμε με δέκα παίκτες κι ενδεχομένως θα μπορούσε και ο δείκτης του σκορ να είναι μεγαλύτερος».

-την αποβολή του Χατσερίντι και για τον Βαρέλα: «Κράτησα εκτός τον Βαρέλα, για να τον προστατέψω, ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Λαμία. Το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και δεν ήθελα να μπει κατευθείαν ρισκάροντας το οτιδήποτε.

Ήθελα να δω πως θα κυλήσει και το παιχνίδι, με τον Βέρνμπλουμ σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται σε εκείνο το σημείο να προφυλάξουμε τον Μαουρίσιο. Ήταν να παίξει 60-70 λεπτά, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Ήταν καλύτερη ιδέα να μείνει ο Βέρνμπλουμ και να προστατευτεί ο Μαουρίσιο».

-το αν αισιοδοξεί για πιθανό… δώρο της Τσέλσι: «Δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει εμάς η Τσέλσι, αλλά τον εαυτό της. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι θα θέλουν να κερδίσουν. Έχουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα είμαστε τέλειοι κι αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε».

-την αναμέτρηση με τη Λαμία και τις επιλογές που έχει: «Είναι θέμα ανάλυσης του αντιπάλου και του τι έχουμε απέναντι μας. Σήμερα βρήκαμε απέναντι μας μία πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιζόταν σε ένα άλλο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας, έχουμε μετά ένα άλλο παιχνίδι και μετά την ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη. Σίγουρα το ροτέισον μπορεί να βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις και έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα