back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γερουλάνος: «Χρειαζόμαστε μια πραγματική συμμαχία των υπηρεσιών του Δήμου με τον Δημότη»

Διαβάστε επίσης

«Προσωπικά, δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο: ότι θα βρίσκομαι στο δρόμο, σε κάθε γειτονιά μέχρι κάθε τι που μας πικραίνει να μας κάνει να χαμογελάμε, μέχρι κάθε τι που μας φοβίζει να μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια, μέχρι κάθε τι που δεν δουλεύει να αρχίσει να λειτουργεί και να το αγκαλιάζουμε ως κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος σήμερα Σάββατο σε ημερίδα της κίνησης ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ.

Ο κ. Γερουλάνος επίσης επισήμανε ότι «χρειαζόμαστε μια πραγματική συμμαχία των υπηρεσιών του Δήμου με τον Δημότη, για να προστατευτεί το έργο, για να φύγει η ανομία και να επιστρέψει ο χαρακτήρας της γειτονιάς μας. Αυτό έχει γίνει σε όλα τα μέρη του κόσμου που άλλαξαν προς το καλύτερο. Πώς ξέρω ότι θα δουλέψει στην Αθήνα; Εμείς οι Αθηναίοι έχουμε αποδείξει ξανά και ξανά ότι σεβόμαστε ό,τι μας σέβεται. Αγκαλιάζουμε ό,τι μας αγκαλιάζει. Δείτε το μετρό. Αψεγάδιαστο. Το αεροδρόμιο; Επίσης. Δεν είναι τυχαίο. Όταν λοιπόν γίνεται το πρώτο βήμα από την Πολιτεία, από τον Δήμο, από τον όποιο φορέα, τότε και εμείς το ενστερνιζόμαστε και είμαστε εκεί. Και τότε ξεκινά ο δρόμος της ανάκαμψης».

Μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου.

Θα βρίσκομαι στο δρόμο και σε κάθε γειτονιά μέχρι κάθε τι που δεν δουλεύει να αρχίσει να λειτουργεί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα