back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Από τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, επαναλειτουργούν οι εξωτερικοί χώροι καφέ και εστιατορίων. Τα καταστήματα εστίασης που διαθέτουν μόνο εσωτερικούς χώρους, αναμένεται να λειτουργήσουν το πρώτο 15νθημερο του Ιουνίου, δήλωσε στην τηλεόραση του Mega, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Οι επαγγελματίες της εστίασης που υπάγονται στο Δήμο Αθηναίων θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, αίτηση για περισσότερα τετραγωνικά τραπεζοκαθισμάτων, για μείωση τελών καθώς και για χρήση κοινόχρηστου χώρου.. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου eservices.cityofathens.gr, με τη χρήση των κωδικών του Taxisnet. «Γρήγορα, πρακτικά, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία» όπως γράφει στα social media ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Από την Δευτέρα εξάλλου, χωρίς περιορισμούς θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Την ανάγκη της αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστικών μεγάρων, τονίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, με αφορμή την χθεσινοβραδινή εμπρηστική επίθεση στον προαύλιο χώρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη στην Κέρκυρα, ο 47χρονος φερόμενος δράστης για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης, υπηκόου Αλβανίας. Εντοπίστηκε τα ξημερώματα, σε δύσβατη περιοχή της Λευκίμμης, μετά από 14 ημέρες ερευνών στις οποίες μετείχαν ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας. Ο συλληφθείς, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών Βρετανίδων, αλλά αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια, μεταλλικές λάμες, ναρκωτικά χάπια, αλλά ΚΑΙ ένα αυτοσχέδιο …αποστακτήριο, ένα μπάρμπεκιου με κάρβουνα και έναν ναργιλέ, εντόπισαν οι αρχές κατά τη διενέργεια ελέγχου στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Βρέθηκαν επίσης ηλεκτρικά είδη και εξοπλισμός κουζίνας, επιδαπέδια κλιματιστικά, και πολλά ακόμη.. Διενεργείται πειθαρχική έρευνα σχετικά με την προέλευση και την εισαγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ σε βάρος 30 κρατουμένων σχηματίζεται δικογραφία για σωρεία αδικημάτων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν σταδιακά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τη δημιουργία του “Μεγάλου Περιπάτου”. Για κάθε οδό, θα υπάρχουν έγκαιρες και αναλυτικές ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για την διευκόλυνση κατοίκων, εργαζόμενων και επισκεπτών της πόλης. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα