back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηθική αυτουργία του Άδ. Γεωργιάδη βλέπει το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Διαβάστε επίσης

Την παραπομπή στη δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Άδωνι Γεωργιάδη για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί θητείας του στο Υπουργείο Υγείας, ζητά- σύμφωνα με πληροφορίες- το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, που θα συζητηθεί αύριο στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Το πόρισμα αποδίδει στον πρώην υπουργό Υγείας ηθική αυτουργία για τις προσλήψεις και καλεί την δικαιοσύνη να ελέγξει ποινικά τον πρώην υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην υγεία ζητά την διερεύνηση ευθυνών του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου για την προμήθεια των θερμικών καμερών.

Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή προτείνει την διερεύνηση ποινικών ευθυνών για πολλά στελέχη και διοικητικούς υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παραπομπή στη Δικαιοσύνη ζητά η πλειοψηφία της Εξεταστικής και για το συνέδριο που διοργάνωσε το 2014 η εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, με τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να επισημαίνουν ότι για ένα συνέδριο τριών ημερών δόθηκαν χωρίς διεθνή διαγωνισμό πάνω από 580.000 ευρώ.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα