back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε αλλά στο τέλος πήρε το τρίποντο

Διαβάστε επίσης

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ανέβηκε στη 2η θέση της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σημειώσουν και τα δύο τους γκολ στα πρώτα 45 λεπτά και όλα έδειχναν πως θα έχουν ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον Παναιτωλικό. Μετά και την αποβολή του Χαντάκια στο 53′ το παιχνίδι έμοιαζε εύκολη υπόθεση, αλλά ο Καμαρά είχε διαφορετική άποψη και στο 70′ έκανε το παιχνίδι…ντέρμπι μειώνοντας σε 2-1. Οι Πειραιώτες έκαναν τα εύκολα δύσκολα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τους έδωσε το τρίποντο και τους ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον Ατρόμητο.

Νίκη με άγχος στο τέλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέταξε τον Παναιτωλικό με 2-1 στο “Καραϊσκάκη”. Στο 11’ έγινε το 1-0 από τον κορυφαίο των γηπεδούχων, Ποντένσε, ενώ στο 25’ ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Βούκοβιτς, ο οποίος όμως βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν τον απόλυτα έλεγχο του αγώνα, ήταν όμως αρκετά φλύαροι και στο τέλος του αγώνα αγχώθηκαν, η ομάδα του Δέλλα μείωσε στο 70’ με τον Καμαρά.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (65′ Νάτχο), Φορτούνης (87′ Μπουχαλάκης), Ποντένσε, Ναουέλ (73′ Τοροσίδης), Γκερέρο

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Χαντάκιας, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (84′ Γιαννιώτης), Ουίλιαν (57′ Μάλης), Μοράρ (68′ Καμαρά).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα