back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη 1-0 από τη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Μια στημένη φάση στο 54’ με τον Βαρέλα σε ρόλο επιθετικού να κερδίζει κατά κράτος τον Μπαράλες, ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ για να νικήσει δύσκολα 1-0 στη Λαμία.

Σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε η απόφαση του Πειραιώτη διαιτητή Τσαμούρη στο 12’. Αν και ήταν μπροστά στο σουτ του Επστάιν, όπου η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Βιεϊρίνια, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, μη δίνοντας το πεντακάθαρο πέναλτι, προκαλώντας διαμαρτυρίες, αλλά και αμηχανία στους γηπεδούχους.

Πέναλτι ζήτησε και ο ΠΑΟΚ για χέρι στον Αντέτζο στο 20’. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και η Λαμία ήταν πολύ πιεστική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη, που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Στο 63΄αποβλήθηκε ο Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και πάλι η Λαμία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και το τελευτάιο σφύριγμα βρήκε τον “δικέφαλο του βορρά” να παίρνει το τρίποντο που τον διατήρησε στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγμπα (67΄ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (76΄ Βάντερσον), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επσταϊν (85΄ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (72΄ Άκπομ, Μπίσεσβαρ (53΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (64΄ Βέρνμπλουμ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα