back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

Διαβάστε επίσης

Τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο ομολόγησαν ένας 21χρονος Έλληνας κι ένας 19χρονος Αλβανός, οι οποίοι το μεσημέρι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Οι δράστες κρατούνται στο Λιμεναρχείο του νησιού, ενώ όπως δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι, η υπόθεση έκλεισε με την ομολογία τους.

Στην προσαγωγή των δραστών οδήγησε υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν την άτυχη φοιτήτρια να επιβιβάζεται σε βαν, το οποίο ανήκει στον έναν δράστη, ενώ υπάρχει καταγραφή αλλά και μαρτυρίες που δείχνουν ότι σταμάτησαν σε καφετέρια και επιβιβάστηκε και ο δεύτερος.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός από τους δύο εντοπίστηκαν ίχνη της κοπέλας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των λιμενικών που ανέλαβαν την έρευνα και οι δυο την πίεσαν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Αυτή αντιστάθηκε και φαίνεται να την χτύπησαν στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο. Στη συνέχεια για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και ενώ ήταν ακόμα ζωντανή την πήγαν μέχρι την Λίνδο και την πέταξαν εκεί όπου βρέθηκε. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα